Indflydelse, udvikling og netværk for professionelle bygherrer

Hurtige genveje

Mapper Modelprogram

pdf Om Århus Kommunes erfaringer med modelprogram for daginstitutioner

Henrik Rudfeld fortæller om Århus Kommunes erfaringer med at benytte modelprogram for daginstitutioner.

pdf Om Frederiksberg Kommunes erfaringer med modelprogram for daginstitutioner

Nana Lindeberg, Frederiksberg Kommune fortæller om deres erfaringer med at benytte modelprogram for daginstitutioner.

pdf Om modelprogram for plejeboliger

Her præsenterer Lise Fuhrmann fra Bascon modelprogrammet for plejeboliger.

pdf Om modelprogram for folkeskoler

Her præsenterer Gitte Andersen fra Signal Arkitekter modelprogrammet for daginstitutioner.

pdf Om modelprogrammerne

Her fortæller John Noes Jørgensen fra Erhvervs- og Byggestyrelsen om baggrunden for modelprogrammerne.

pdf Om modelprogram for daginstitutioner

Her præsentere Heidi Lund Hansen fra COWI modelprogram for daginsitutioner.

pdf Program - Århus d. 6. oktober 2010

Her kan du læse programmet for seminaret om modelprogrammerne, der blev afholdt d. 6. oktober 2010 på Lisbjergskolen i Århus

pdf Program - Frederiksberg d. 4. oktober 2010

Her kan du se programmet for seminaret om modelprogrammerne, der blev afholdt den 4. oktober 2010 på Frederiksberg Rådhus.

Bygherreforeningen - Borgergade 111 - 1300 København K - Telefon: 7020 0071 - info@bygherreforeningen.dk